0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Ukupno 0.00
Vertikalnim Osi Vjetar Turbina Generator VAWT 100W 12/24V S Niz 10blades Svjetlo i Prenosni Vjetar Generator Jaka i Tiho

Vertikalnim Osi Vjetar Turbina Generator VAWT 100W 12/24V S Niz 10blades Svjetlo i Prenosni Vjetar Generator Jaka i Tiho

KM 334.50
Prisutan

Količina robe


Vertikalnim Osi Vjetar Turbina Generator VAWT 100 W 12/24 V S Niz Svjetlo i Prenosni Vjetar Generator Jaka i Tiho
KUPAC PAŽNJU :
1. Ljubazno poruku ako ti očekuju visok efikasnosti na tvom vjetar turbinom, molim vas okrenuli na naš Horizontalno Osi Vjetar turbina. Kao Efi. od HAWT će biti više nego VAWT. Ali VAWT je više sigurno i baš, kao niže ocijenjena rotiraju,
počni brzinu vjetra i niže oborio područje. Molimo vas da odete smatrajte.
2. Ako ti i dalje više volim VAWT, predlažem ti mogu se povezati sa solarne ploče, VAWT jako je pogodan za hibrid vjetar solarnog sistema.
3. Zbog poboljšanja tehničke i izvedba, proizvod izgled jedno serije možda ne može biti stalno isto kao i ovu sliku, ali neće primetiti kupca prije brodove. Ako kupac ne mogu to prihvatiti , Molim te oprezni da se red na našu radnju.
Vjetar Turbina Generatore SADA Idi Vertikalno!
Vertikalnim osi vjetar turbina (VAWT) je vrsta vjetar turbina čija je glavna rotora otvor je postavljen vertikalno i glavni komponente su nalazi se u bazu turbina. Ovo raspored dopušta generator i menjač da se nalazi blizu tla, olakšavanje uslugu i popraviti. VAWTs ne treba da bude pronadjen u vjetar, koji uklanja potrebu za vjetar-osjećam i orijentaciju mehanizme.
VAWTs ponuditi broj prednosti nad tradicionalne horizontalno-osi vjetar turbina (HAWTs) !
1 : Oni su kompanija omni-otisak i ne treba da pratimo vetar. To ih čini mnogo više pouzdan zbog njihovog ne zahtijeva kompleks mehanizam i motors da je izazvalo rotaciju na rotora i igru u oštrica.
2 : mjenjač od VAWT potrebno mnogo manje umor od toga od HAWT. To bi trebalo biti potrebno, zamjenu je manje koštalo i jednostavnije, kao mjenjač je lako dostupni na tlu. To znači da kran ili druga velika oprema nije potrebna na sajt, smanjiti troškove i uticaj na životnu sredinu. Motor i menjač neuspjeha generalno povećanje operativne i održavanje troškove HAWT vjetar farme oboje i offshore.
3 : VAWTs ne treba da nađemo windto proizvoditi energiju kao oni su omnidirectional; bilo je tvrdio neefikasnosti su u stvari otkazao pored VAWT je sposobnost da iskoristi buran i vetrovito vjetrovi. Tako vjetrovi se ne bere od HAWTs, i, u stvari, jer ubrzala umor za HAWTs.
4 : VAWTs (4 Navitas) može koristiti zajebi gomilu fondacije, čime velika smanjenja u ugljen-cijena je instalaciju kao i smanjenje prevoz betona tokom instalaciju. Oni mogu biti potpuno recikliranog na kraj njihovih života.
5 : VAWT krila od Darrieus tip ima stalni akord i lakše za proizvodnju od oštrice na HAWT, što je mnogo složenija oblik i strukture.
6 : VAWTs može biti grupisane bliže u vjetar farme, povećanje generira struju po jedinici od površine.
7 : VAWTs može biti instalirana na farmu ispod postojeće HAWTs; to će poboljšati efikasnosti (izlazna snaga) postojeće farmu.
Istraživanje u cal tech je takođe pokazala da je pažljivo dizajniran farmu koristeći VAWTs možete dobiti izlazne snage deset puta HAWT farmu od iste veličine.
Novi solarnom vetru hibrid ulici svjetlo sistem!
Vertikalnim vjetar turbina ulici svjetlo sistem mogućnosti :
1. Sigurno Dizajn
Vertikalnim oštrica dizajn, Integrisane biljege, tako da ne postoji rizik od oštrice letim, visoko povećanje sigurnosti.koeficijenta
2. 360 Stepeni Vjetar Na Raspolaganju
Vertikalnim vjetar turbina ne treba da pratimo vetar. Tako da mogu prilagoditi sve pravac vetra i brzinu vjetra. Efikasnost vjetar koristeći je viši.
3. Super Tih
Vertikalnim vjetar turbina je mnogo tiho od horizontalno vjetar turbina. Vrti tiho, vertikalno je pogodan za kucnu upotrebu.
4. Lijepa Dizajn
Vertikalnim vjetar turbina je dizajnirao sa lijepa zavoju. To je pogodan za dekoraciju putem, ili tvoje krov.
5. Širom Prijavu
Mnogo manje ogranicenje za vertikalni vjetar turbina ubacivanje. Bez dugo sečiva, vertikalni vjetar turbina lako mogu prilagoditi sve vrste okruženju. Posebno pogodna za ulična svetla.
C Niz Link
Model VA100 W12-S VA100 W24-S VA200 W12-S VA200 W24-S VA300 W12-S VA300 W24-S Ocijenila Snagu 100 W 100 W 200 W 200 W 300 W 300 W Ocijenjena Napon 12 V 24 V 12 V 24 V 12 V 24 V Zvijezda-gore brzinu Vjetra 1.3 m/s 1.3 m/s 1.3 m/s 1.3 m/s 1.3 m/s 1.3 m/s Ocijenjena Rotiraju 10/s 10 miliona/s 11,5 m/s 11,5 m/s 13 milijuna/s 13 milijuna/s Sigurnom brzinu vjetra 45/s 45/s 45/s 45/s 45/s 45/s Neto Težinu 13 KGS JE 13,5 KGS 14 KGS G. Težinu 16 KGS OD 16,5 KGS 17 KGS Promjeru od oštrice 0.8 m 0.8 m 0.8 m 0.8 m 0.8 m 0.8 m Oštrice QTY 2 2 2 2 2 2 Moto Tip Tri faze trajno magnet alternator Oštrice' materijal takođe, pogledaj-Pojačani Plastične sistem Kontrole elektromagnetizma brzinu prilagođavanja mode automatical vjetar ugao Operativne temperatura -40°C -80 °C
Napomena : Ovo S seires online red isporuka je za povučeni iz rada VAWT.

Ostale karakteristike

Napon:
12V, 24V
:
VA100M10S
:
MARS ROCK
:
Vjetar Generator
Motor Struktura:
Vertikalnim Osi
Ocijenila snagu:
100W
Max Moć:
130W
Ocijenjena Napon:
12/24V
Start-up brzinu vjetra:
1.2 M/S.
Ocijenjena brzinu vjetra :
11 M/S.
Motor (generator) :
Tri faze maglev generator
Oštrica Materijal:
Aluminijske legure

Najbolje ponude