0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Ukupno 0.00
-7 %
Veliko 20pcs/mnogo Mikro Psiho - trikove, Mentalism varka,rekvizite,Iluziju,zajebi magiju,

Veliko 20pcs/mnogo Mikro Psiho - trikove, Mentalism varka,rekvizite,Iluziju,zajebi magiju,

KM 119.00
KM 127.50
Prisutan

Količina robe


Predmet Ime :
Mikro Vidovnjak
Mikro, vidovnjakuša je bila jedna poruka od 2012 Blackpoolu Konvencije.
Vidim zašto Mikro Vidovnjak je dobila rave kritike i komentara od Charlie Frye, Michael Weber, Gaetan Bluma i mnogi drugi top imena u magiju.
Posmatrac jebe orah na bravu na pola puta do gore a onda si ga držim u svojim rukama. Publika je uvijek mogu vidjeti tvoj prazne ruke. Odjednom lud počinje da se rotiraju i zabaviti se sa munju i konačno ostavi kraj. Izgleda kao neki sablasni moć je delom u detalje. To može biti učinjeno vizuelno ili pod šolju ili maramicu.
Evo nekoliko razloga : Ništa da krijem u tvojim rukama. Ne komplikovano tijelo kuka ups. Mogu odmah biti ponovljen koliko god puta želiš. U potpunosti examinable prije i poslije efekat. Lako baterija zamjena. Koriste bateriju obično prodaju u radnjama svijeta. Šest mjeseci garanciju. Ne odjeću ograničenja. Možeš da nosi kratke-rukave. Ne moraš čak ni da nose odeću! Ne prekidače su potrebne. U stvari, ne i majstorija je potrebno. Nema sumnjivih pokrete. Publika sebe jebeš orah na munju i također možeš ruku munju i jaje da ih odmah nakon efekat
Za kupca Čitanje :

Ostale karakteristike

Upozorenje:
vidim discription
Rodna:
Uniseks
Starosnoj Dobi:
Odrasli
:
doo-žutac
Je Sadržavalo:
Da
:
Karakteristike:
Sa Dvd-A,Lako
Predstava Obliku:
Trikove
:
One Size
:
karta

Najbolje ponude