0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Ukupno 0.00
-20 %
9Tibet Budizam Brass je Bakra Nanhai Guanyin Boddhisattva Kwan-jin Kip

9Tibet Budizam Brass je Bakra Nanhai Guanyin Boddhisattva Kwan-jin Kip

KM 240.00
KM 299.97
Prisutan

Količina robe


Materijala : Brass Je Bakra
Velicina : Visine 9 cm .Dugo 3 cm . Širinu 3 inča
Težine : 1.2 KGuključeni težinu pakovanje materijala
Uslov : Dobrom stanju
Porijekla : Tibet
Ako Slobodna Isporuka je ponudio to će biti kraj najjeftiniji metod je moguće, za knjige koje će biti Medijska Mail. Ako Kupac je u svi zabrinuti za vrijeme koje ti je potrebno za isporuku, molim te da razmotriš opciju da plaćati ekstra za Prioritet Mail.
Pozitivan Feedback će se znati cijeniti i biti će dati zauzvrat. Ako Kupca namjerava ostaviti negativan povratne informacije od bilo koje vrste, molim vas, pozovite me prvi, tako da se mogu riješiti problem.
Molim vas pitam neka pitanja možda si prije nadmetanje. Bit ću sretan da odgovorim na pitanja o poseban predmet da bi najbolje što mogu.] Bronzanog Brod uvod.
Bronze. Više se odnosi na drevna Kineska glave, popularan u Dokaz kasno da se Qin i dinastije Han, da najsjajnija Shang i Zhou artifakti,. Prvobitno se pojavio mali alatima ili dodatke. Početku Xia Dinastije bronzanog brodova i oružje. Usluga mid glave vrsta su jako bogati, i pojavu natpisi i uzorke, u redu. Provajder kasno da rano Zapadne Zhou glave najboljim danima je varirala, snažan, dostojanstvena, natpisi postepeno lengthened pretjeranog Bogat obrazac. Nakon toga, glave leš počela je mršav, ukras postepeno pojednostavljena. Između kasno Proljeće i Jesen i Zaraćenih Država, da se promovira koristi od željeza, bakra alat manje i manje. Igrao Han period, sa porculan i lak u svakodnevnom životu, smanjena bakra kontejner vrsta, jednostavno dekoraciju, uglavnom jasno, manje leš. Stara Kineska glave, naši preci su velike donacije na civilizaciju, arheološka podatke iz trenutnog tačke gledišta, pojavu Kineski glave, kasnije od nekih drugih mjesta na svijetu, ali na skali od koristi od bronze, kasting proces plastične umjetnosti i sorte, glave nemaju mjesta na svijetu može uporediti sa drevna Kineska glave. Ovo je stara Kineska glave u istoriji svijeta umjetnost zauzima jedinstvenoj poziciji i jedan od razloga što univerzalni pažnju. moja sposobnost.

Ostale karakteristike

:
JINHONGBO
Tema:
Maskota
Regionalni Karakteristika:
Kinu

Najbolje ponude