0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Ukupno 0.00
veliki veličine Promjeru 310 mm kadar 600mm PMMA optički F'rasnel Objektiv Solarne concentrator, solarni šporet sociva,semafor objektiv

veliki veličine Promjeru 310 mm kadar 600mm PMMA optički F'rasnel Objektiv Solarne concentrator, solarni šporet sociva,semafor objektiv

KM 103.05
Prisutan

Količina robe

veliki veličine Promjeru 310 mm kadar 600mm PMMA optički F'rasnel Objektiv Solarne concentrator, solarni šporet sociva,semafor objektiv
Promjer : 310mm
Fokusiraj : 600mm
debljine : 2mm
ritam igru : 0.5 mm
materijal : PMMA
optička transmittance : 92%
reflektor više : 800 puta
zuma puta : 3~~5 puta
pogodan za pucaj u svjetlo ,bateriju, industrijske i rudarstva lampu svjetla , itd.
Mi smo profesionalni f'rasnel objektiv fabrika ,možemo se kalup ,što je još gore ,da možemo napraviti objektiv prema vaš zahtjev !
F'rasnel sočiva su spojeni s preciznošću optički-razredu osoba za imitaciju.Površinu od F'rasnel objektiv je utisnuti u mnogo kružne,koncentričnim neravnine.Ovih kružnih grebeni daj F'rasnel objektiv cik-cak ili sawtooth presjek.Svaki sawtooth stvara mali prizma.F'rasnel sočiva su kompromis izmedju efikasnosti i sliku kvalitet.Srednjoj ritam gustinu dozvoljava visokog kvaliteta slike.dok nizak ritam gustinu daje bolje efficiency.By izboru prikladno moći za ove prisms,dizajnera mogu definisati na kadar i kontrolu sliku kvalitet.
DOVEO lupom, f'rasnel objektiv solarne energije, zadnji projekcija f'rasnel ekran,f'rasnel solarne concentrator,f'rasnel lupom,kamera f'rasnel reflektor i tako dalje.
U F'rasnel objektiv je jednostavno uvod :
Kao i ranije, kao 18-og veka (1748), to je našao da je tradicionalni energije prelamanja objektiv samo se dogodio na površini i ukloniti koliko srednjeg dela, i zadržati na površinu krivine, formira tanak stan sociva, još uvijek možeš održati dobra energija transmittance.
F'rasnel sociva da se formira tanak stan sociva, njegov profil izgleda kao sawtooth formi, ali u stvari sve susjedne oštrica Ugao je stalno mijenjaju, Ugao je promjena u redu da se fokusiram svjetlo konvergiraju na isto mjesto.
Klasifikacija F'rasnel objektiv :
Prema svoj fokus u raznim oblicima, mogu biti podjeljeni u trenutku fokusira F'rasnel objektiv i liniju fokus F'rasnel objektiv. Poenta fokusira F'rasnel objektiv : Vidi sprijeda kao pikado set, sastoji se od prsten prsten koncentričnim krugovima :
Linearno F'rasnel objektiv je u odnosu na poenta fokus u smislu F'rasnel sociva, pozitivnu stanju izgleda kao poklopac, vidi iz firme, Je i poenta mijenja sawtooth formi, za razliku od disk F'rasnel sociva, ovo objektiv fokus svjetlo da formiraju pravo :
F'rasnel sočiva su najčešće se koristi u svjetlo okupljanje prijave,tako kao kondenzator sistema ili emiter/detektor podešavanje. F'rasnel leće može biti korišćeno kao magnifiers ili projekcija leće.Ovo Objektiv je takođe super za sitni tisak u knjige, časopise,mape,sve telefonske imenike,recepti,itd. Ovo stvarno može da bude sjajan i kreativne poklon za djecu kao igračku, i stariji ljudi koji treba mi vizuelna pomoć.

Ostale karakteristike

Korištenja:
Optička
:
MYlens-D310F650
Kadar:
600mm
Struktura:
avion
Promjer:
310MM
:
PMMA
Formi:
avion

Najbolje ponude