0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Ukupno 0.00
lampu/ flash/ pozornici / industrijske / DOVEO / semaforu F'rasnel objektiv Promjeru 220mm kadar 130mm PMMA materijal

lampu/ flash/ pozornici / industrijske / DOVEO / semaforu F'rasnel objektiv Promjeru 220mm kadar 130mm PMMA materijal

KM 120.00
Prisutan

Količina robe

lampu svjetlo ,bljesak svjetla,pozornici svjetla ,industrijske svjetlo,svetlo F'rasnel objektiv Promjeru 220mm kadar 130mm PMMA materijal
Promjer : 220mm
Fokusiraj : 130mm
debljine : 2mm
ritam igru : 0.5 mm
materijal : PMMA
facula veličine : 1.5 mm
optička transmittance : 92%
reflektor više : 800 puta
zuma puta : 3~~5 puta
pogodan za pucaj u svjetlo ,bateriju, industrijske i rudarstva lampu svjetla , itd.
Mi smo profesionalni f'rasnel objektiv fabrika ,možemo se kalup ,što je još gore ,da možemo napraviti objektiv prema vaš zahtjev !
F'rasnel sočiva su spojeni s preciznošću optički-razredu osoba za imitaciju.Površinu od F'rasnel objektiv je utisnuti u mnogo kružne,koncentričnim neravnine.Ovih kružnih grebeni daj F'rasnel objektiv cik-cak ili sawtooth presjek.Svaki sawtooth stvara mali prizma.F'rasnel sočiva su kompromis izmedju efikasnosti i sliku kvalitet.Srednjoj ritam gustinu dozvoljava visokog kvaliteta slike.dok nizak ritam gustinu daje bolje efficiency.By izboru prikladno moći za ove prisms,dizajnera mogu definisati na kadar i kontrolu sliku kvalitet.
DOVEO lupom, f'rasnel objektiv solarne energije, zadnji projekcija f'rasnel ekran,f'rasnel solarne concentrator,f'rasnel lupom,kamera f'rasnel reflektor i tako dalje.
U F'rasnel objektiv je jednostavno uvod :
Kao i ranije, kao 18-og veka (1748), to je našao da je tradicionalni energije prelamanja objektiv samo se dogodio na površini i ukloniti koliko srednjeg dela, i zadržati na površinu krivine, formira tanak stan sociva, još uvijek možeš održati dobra energija transmittance.
F'rasnel sociva da se formira tanak stan sociva, njegov profil izgleda kao sawtooth formi, ali u stvari sve susjedne oštrica Ugao je stalno mijenjaju, Ugao je promjena u redu da se fokusiram svjetlo konvergiraju na isto mjesto.
Klasifikacija F'rasnel objektiv :
Prema svoj fokus u raznim oblicima, mogu biti podjeljeni u trenutku fokusira F'rasnel objektiv i liniju fokus F'rasnel objektiv. Poenta fokusira F'rasnel objektiv : Vidi sprijeda kao pikado set, sastoji se od prsten prsten koncentričnim krugovima :
Linearno F'rasnel objektiv je u odnosu na poenta fokus u smislu F'rasnel sociva, pozitivnu stanju izgleda kao poklopac, vidi iz firme, Je i poenta mijenja sawtooth formi, za razliku od disk F'rasnel sociva, ovo objektiv fokus svjetlo da formiraju pravo :
F'rasnel sočiva su najčešće se koristi u svjetlo okupljanje prijave,tako kao kondenzator sistema ili emiter/detektor podešavanje. F'rasnel leće može biti korišćeno kao magnifiers ili projekcija leće.Ovo Objektiv je takođe super za sitni tisak u knjige, časopise,mape,sve telefonske imenike,recepti,itd. Ovo stvarno može da bude sjajan i kreativne poklon za djecu kao igračku, i stariji ljudi koji treba mi vizuelna pomoć.

Ostale karakteristike

Korištenja:
Optička
Kadar:
130mm
:
MYlens-D220F130
Struktura:
avion
:
PMMA
Promjer:
220MM
Formi:
avion

Najbolje ponude