0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Ukupno 0.00
220VAC 110VAC 1500W Solarne bojler Temperatura Vode Nivou Kontrolor TK-7 Microcomputer inteligentan grijanje

220VAC 110VAC 1500W Solarne bojler Temperatura Vode Nivou Kontrolor TK-7 Microcomputer inteligentan grijanje

KM 74.98
Prisutan

Količina robe


220 VAC ILI 110 VAC
1500 W Solarne bojler Microcomputer Temperatura Vode Nivou Kontrolor
* Struju pamćenje
* Temperatura vode unaprijed postavljenih
* Inteligentan grijanje
* Vode nedovoljno uzbunu
* Zaštita protiv curenja
* Stalnom grijanje
* Cijev toplo držati
* Nivo vode unaprijed postavljenih
* Inteligentan vode utovar
* Auto vode utovar
* Nizak pritisak vode utovar
* Stalnom nivo vode utovar
* Ručnu kontrolu
* Sve je u vremenu vodovoda
* Auto kontrolu jačanje pumpu
Tehnički podataka :
1 : moć 220 VAC.Moć gubitak :
2.Temperatura otkriti tolerancije : +2°C
3.Temperatura otkriti udaljenost : 0-90°C
4.Temperatura kontrolu preciznost : +2°C
5.Nivo vode : 4 nivo
6.Električni grijanje pojas i pumpa za vodu moć :
7.Elektricni grejac :
8.Električni curenja odsjekao trenutni :
9.Solenoidom Ventil : DC12 V za pod pritiskom i nisu pod pritiskom ventil
Pod pritiskom radi pritisak : 0.02 m Pa-0.8 m Pa,za direktno vodu.
ne bez atmosfere : radi pritisak : 0.00 m Pa,za vodu tenk ponude i nizak pritisak vode.
Funkcije :
1.Počni samo provjeravam kad ti počneš da je kontrolor sa "di" zvuk.pokazuje kontrolor u normalu dobro radi.
2.Nivo vode unaprijed postavljenih : 50%,75%,100% može biti presetted
3.Temperatura vode unaprijed postavljenih : unaprijed postavljenih u dometu od 30-80°C .Ako ne treba električni grijanje,set temperatura kao 00°C, da iskljuci ovo funkcionirati.
4.Temperatura vode pogled : prikaži temperatura vode u solarnom bojler.
5.Nivo vode pogled : prikazati da je nivo vode u solarnom bojler.
6.Voda nedovoljno upozorenje : kada se nivo vode svodi i postao dovoljno,zvono će alarmirati i 25% nivo vode će sija u isto vrijeme.
7.Auto vode utovar : kada se nivo vode svodi i postao dovoljno,kontrolori će auto utovar vodi do nivoa što je unaprijed postavljenih 30 minuta kasnije.
8.Priručnik vode utovar : da je nivo vode je niža od unaprijed postavljenih.pritisnite "voda teret/nivo vode je" dugme,to može da napuni vodom na nivou, koji je presetted.ako nivo vode je do presetted nivo,to će biti još jedna nivou nego prije.ako nivo vode je 100% ,pritisnite "voda teret/nivo vode je" dugme će zaustaviti utovar.
9.Priručnik grijanje : kada temperatura je niža od presetted,pritisnite "zagrijati/temperatura vode" dugme će prestati automatski kad to stigne do unaprijed postavljenih temperaturu.ako pritisni opet dugme,to će prestati električni grijanje.
10.Inteligentan teret i grijanje : ako kontrolor ni u okruženju stanju,kontrolori će automatski da počnem od sebe za utovar vodu i počni da se elektricni grejac prema suncu,tople vode volume potrošnje,unaprijed postavljenih temperatura,nivo vode,vremenu i korisnik je običaj.
11.Sve vrijeme vodovoda : način za velike količine tople vode potrošnje korisnik.funkciju sve dan auto utovar i grijanje vode,hoćeš zalihu vode sa 50°C u jutro i napuni vodom u dan put grijanje za sunce.ako se sunce ne mogu doći do temperatura presetted.kontrolori će početi elektricni grejac automatski do unaprijed postavljenih temperaturu.stalno pritiskao na "unaprijed postavljenih" dugme će otkazati sve dan vodovoda funkcije,nema tople vode zalihe ujutro.
12.Stalna grijanje : ako rezervoar vode temperatura je 3°C niže od unaprijed postavljenih.automatski će grijanje u presetted temperatura da održe temperaturu konstantna.ako nivo vode niže od 50%,kontrolori će automatski da tovariš u vodu u presetted nivou i onda grijanje.ovo je za sprečavanje suhe grijanje.
13.Stalna nivo vode utovar : da je nivo vode niže od 75%,to će teret da pun, nakon 30 minuta.ovo je funkcija samo u nivo vode unaprijed postavljenih u 100% .
14.Impulsivan utovar voda : kada senzor je problem.pritisnite "napuni vodom/nivo vode je" dugme da napuni vodom dok kontrolori će signala jedan minut da alarm ako vodu pun ili ne.posle 8 minuta,to će prestati automatski.
15.Nizak pritisak vode utovar : kada napuniš vode u rezervoaru a ako vodovod prestani ili pritisak vode je previše nisko,kontrolori će smenu da nizak pritisak vode utovar mode."za sve dan vodovod" dugme će osvjetljenje i isključiti alarm za ceo dan vodu.na ovaj način,kontrolori će početi svakih 30 minuta da pripremim vodu.ako nakon 30 minuta voda se jos uvijek ne idem na jednom nivou,onda prestani da još 30 minuta da opticaju i otkriti rezervoar je gotovo nećemo sve vreme,i isti krov.sunčev vakum cijev će biti prekinut ako cijev ispod sunca za dugo vremena bez vodu i vodu iskrslo je odjednom.u termo šok će slomiti cijev.
16.Auto kontrolu jačanje pumpu : kada dotok vode u nizak pritisak,možeš izabrati jačanje funkcije za početak jačanje pumpu za povećanje vodovod pritisak.kada rezervoar je pun,pumpu će prestati automatski i sa solenoidom ventil.

Ostale karakteristike

:
110V
Prijavu:
Bojler Kontrolor
Maksimalna Trenutni:
kao opis
is_customized:
Yes
:
TK-7
Ocijenjena Napon:
kao opis
is_customized:
Yes

Najbolje ponude